Sportlovsschack på Kvarnbyskolan 2015

Sportlovsschack på Kvarnbyskolan

Under 3 dagar på sportlovet spelades en schackturnering på Kvarnbyskolan.

Det var 10 spelare som deltog. Alla spelare mötte varandra andra två gånger. En gång med de vita pjäserna och en gång med de svarta pjäserna. Man spelade alltså 18 partier var. Det var en mycket lyckad turnering där alla deltagarna skötte sig mycket bra.
Det blev en mycket spännande turnering där Anudari från FK och Ahmed från 5A båda hamnade på 50 poäng. Anudari vann på särskiljning då hon vann båda partierna mot Ahmed i deras inbördes möten. På tredje plats kom Malvan från 4B. Dessa tre pristagare belönades med pokaler. Det delades också ut pris till bästa flicka. Detta pris gick ju då till Anudari som alltså lyckades kamma hem två pokaler.
Samtliga deltagare belönades också med diplom och glass.

Resultatlista

1. Anudari    FK
2. Ahmed     5A
3. Malvan    4B
4. Khadija    4B
5. Ajla          4B
6. Ionut        FK
7. Yonas       FK
8. Omar        FK
9. Rosana     4B
10.  Mikael    4B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *