Påsklovsschack på Schacksalongerna 2016

Fredagen den 1:a april spelade över 100 barn från hela Stockholm den årliga Påsklovsturneringen i schack på Stockholms Schacksalonger. Kvarnbyskolan representerades av 9 glada och förväntansfulla barn från fritids. Trots att detta var den första schackturneringen för flera av våra barn presterade alla mer än vad man någonsin kunde förvänta sig. Betiel från 3C och Enes från 2A vann 4 av 5 partier och var ytterst nära att vinna en medalj. Eftersom flera kom på samma poäng lottade man om placeringarna och Kvarnby hade inte marginalerna med sig denna gång. Ännu mer glädjande än dom schackliga framgångarna är att våra barn sköter sig så bra och är så goda ambassadörer för Kvarnbyskolan och Rinkeby. Detta var ännu en stor framgång för schacket och Kvarnbyskolan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *