Tjejschack på Öppet Hus 2016

På Kvarnbyskolans Öppet Hus lördagen den 23:e april spelades en schackturnering mellan 8 flickor. Det blev en mycket trevlig och välspelad turnering som präglades av gott humör och sportsligt uppträdande.

Den här turneringen spelades ju för att vi skulle få visa upp vår schackverksamhet och hur duktiga barnen är. Därför hade det varit roligt om fler föräldrar och släktingar hade besökt schacket. Alla som är intresserade är alltid välkomna att komma och titta på när vi spelar schackturneringar på Kvarnbyskolan. Det är brukligt att vi arrangerar schackturneringar på loven.

Själva Öppet Hus turneringen blev en gastkramande thriller där Anuka 6B, Khadija 5B och Mervenur 3B delade på segern. En stark insats av framför allt Mervenur som var yngsta deltagare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *