Påsklovsschack på Kvarnbyskolan 2015

På påsklovet arrangerades en schackturnering för mellanstadiet på Kvarnbyskolan. Turnering spelades tisdag, onsdag och torsdag. Det var 10 st deltagare. Man spelade med schackklocka med 10 minuters betänketid per spelare. Alla spelade 2 partier mot alla andra. (ett parti med de vita pjäserna och ett parti med de svarta pjäserna). Alla spelade alltså sammanlagt 18 partier. Det blev en mycket lyckad turnering där alla deltagarna skötte sig mycket bra. Det spelades många bra schackpartier och det blev en mycket spännande turnering. Vann gjorde Seyit-Ali från 4B. Det blev rafflande kamp om 2:a platsen mellan Anudari från FK,5B och Haider från 6A. Dom kom båda på 46 poäng men Anudari lade beslag på 2:a platsen genom att ha vunnit ett av de inbördes mötena med Haider och spelat remi i det andra. De 3 bästa belönades med pokaler. Alla deltagarna fick diplom.

Slutställning:

1. Seyit-Ali 4B 51 poäng
2. Anudari FK, 5B 46 poäng
3. Haider 6A 46 poäng
4. Khadija 4B 41 poäng
5. Abdinajib 4A 38 poäng
6. Adonai 4B 34 poäng
7. Ajla 4B 33 poäng
8. Sabrin 4B 24 poäng
9. Magda 4B 24 poäng
10. Amanda 4A 23 poäng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *