Schackfyranmästaren 2015

Schackfyranmästaren 2015

Fredagen den 22:a maj spelades schackfyranmästaren på Stockholms Schacksalonger. Till den här turneringen var alla inbjudna som hade vunnit alla sina 4 partier i schackfyran. Det var sammanlagt 122 st. deltagare i turneringen och alltså ett mycket kvalificerat motstånd. Det spelades 7 ronder med 10 minuters betänketid per spelare.

Från Kvarnbyskolan deltog Abdinajib och Younes från 4A och Malvan och Abdullahi från 4B. Alla från Kvarnbyskolan spelade mycket bra schack och skötte sig dessutom exemplariskt. Allra bäst gick det för Malvan som vann 4 av 7 partier och placerade sig på 55:e plats. Abdinajib och Abdullahi vann 3 partier var och Younes vann 2 partier. Det går bättre och bättre för de schackspelande Kvarnybarnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *