Öppet hus 2017

Till årets Öppet hus lördagen den 22 april hade Kvarnbyskolan bjudit in två mycket duktiga juniorer för att presentera vår schackverksamhet. Båda hade gästat oss tidigare på Öppet hus. Det var Anna Cramling (dotter till dubbla europamästarinnan Pia Cramling) och rektorns son Axel Berglind.Anna och Axel spelade simultanschack med 17 barn från Kvarnbyskolan. De spelade alltså 17 partier samtidigt och gjorde vartannat drag. Alla partierna hann inte spelas klart men Anna och Axel gick förlustfria från tillställningen. Ett 30-tal föräldrar tittade in till oss på schacket.

Efter detta spelade Anna och Axel ett uppvisningsparti på storschacket med Kaj som kommentator. Partiet slutade remi.

Det är roligt och viktigt att få visa upp vår schackverksamhet för Kvarnbybarnens föräldrar. Det är också mycket roligt för barnen att få spela schack mot två av Sveriges mest lovande juniorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *